Clubs

Binnen de vereniging werken we met groepen, die ingedeeld zijn op leeftijd en die ieder een eigen naam hebben:

Rakkertjes:

van 6 jaar tot groep 6 Deze groep bestaat uit jongens en meisjes en de rakkertjes komen op maandagavond van 18.30 tot 20.00 naar de vonk. Op die maandagen zijn ze de ene week aan het knutselen en de andere week spelletjes aan het doen in de zaal. Dit allemaal onder leiding van Mary-Ann en Sandra. Zij worden om de week geholpen door Demi of Simone.

Word je te oud voor de Rakkertjes (je gaat naar groep 6 van de basisschool) dan kun je overstappen naar de Angels en de Junioren.

Angels:

vanaf groep 6 tot de 2e klas van de middelbare school Deze groep bestaat uit meisjes. Zij komen net als de rakkertjes op maandagavond van 18.30 tot 20.00 naar de vonk. Omdat zij dus het gebouw moeten delen met de rakkertjes is het voor de angels ook afwisselend zaal en knutselen. Wanneer de rakkertjes doen knutselen zitten de angels in de zaal en andersom.

De angels hebben als leiding Annemarie, Petra en Petra.

Junioren:

vanaf groep 6 tot de 2e klas van de middelbare school Deze groep bestaat uit jongens. Zij komen op donderdagavond van 19.00 tot 20.30 naar de vonk. Zij hebben het gebouw voor zichzelf en er is dus elke week ruimte voor spel in de zaal en of knutselen in de kelder!

De junioren hebben als leiding Henry en Joep.

Rowans en Gipsy’s:

vanaf klas 2: de Rowans (jongens) en Gipsy’s (meisjes) Voor de jongens en meiden vanaf klas 2 hebben we officieel 2 groepen, maar ze komen allebei op dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 naar de vonk. De jongens en meiden komen tegelijk naar de vonk en ze hebben ook dezelfde leiding: Annemarie en Joris.

Meld je nu aan

Ben je geinteresserd in een van onze clubs?